ANNA HEDLUND

 Att ha en kropp som fungerar och är smärtfri, rörlig och som mår bra och orkar med de utmaningar jag tar mig för är mitt personliga mål och det speglar av sig i den träning jag själv utför och vill inspirera andra till. Jag älskar att jobba med kroppen som redskap, gravitationen som motstånd och naturen som min arena. Idag tränar jag mest SomaMove och Traillöpning men har en bakrund inom multisport och mountainbike. Jag älskar att träna riktigt hårt men kan också sätta ett enormt värde i kravlösa träningspass där jag bara får vara ute länge i naturen och njuta eller genom en riktigt lugn flödande SomaMove-klass där andetaget leder vägen. 

Utöver att jobba med träning och hälsa så är jag sedan många år projektledare inom event samt grafisk formgivare. Sedan 2017 driver jag det egna företaget TimeOUT Production och under detta företag driver jag samtliga mina tjänster, från träning, projektledning till grafisk formgivning. Vill du se mer och kanske hitta ett samarbete så klicka in på länken nedan.  

TimeOUT Production 

  • Att träna med Anna är att få en stor dos av lycka. Anna är mycket inspirerande och lägger stort fokus på att varje individ ska få ut så mycket som möjligt av sin egna träningskapacitet

    Maria Björklund
    Deltagare i flertalet löpgrupper

  • Anna är en otroligt proffsig och kunnig pt som alltid ger det lilla extra. Det märks att hon älskar sitt jobb och att hon är mån om att ge mig som kund en bra men utmanande upplevelse vid varje pass. Efter fem veckor som pt-kund hos Anna ser jag redan tydliga förbättringar i min uthållighet.

    Lotta Westerlund
    PT-klient

Kontakt

Vad kul att du vill utvecklas ihop med mig! Skicka ett mail för bokning eller slå en signal. Välkommen!

Anna Hedlund
Mobil: 076 677 40 50
anna@fysrorelsen.se

Om Anna
 

Jag driver även Fysrörelsen som strävar efter att öka din kondition & funktion. Gruppträning inom löpning och utefys samt hälsoinvesteringar för företag. 


Cert. Aspera Movement Integrator (AMS). Ett system som utvecklar din kinestetiska förmåga och rörelsepotential. 


Cert. Endurance Personal Trainer & Löpcoach från Konditionsidrott.