PERSONLIG TRÄNING

Som konditionsinriktad Personlig Tränare, Löpcoach och Certifierad Aspera Movement Integrator har jag gedigen kunskap och verktyg för verkligt individanpassad utveckling av din rörelsepotential och kondition! På ett säkert och glädjefyllt sätt utvecklas du mot ditt mål, oavsett om det är att komma i bra vardagsform eller ett prestationsmål. 

 Välkommen att utvecklas, utmanas och inspireras! 

Personlig Träning

Personlig träning 

Med fullt fokus på din utveckling och med en verkligt individanpassad träning så är du välkommen att ta din hälsa och träning framåt.  Helhetsutveckling av Kondition, Rörlighet och Styrka. Passen nedan kan nyttjas både för träningspass och rörlighetsintegrering så att du kan uppnå en optimal utveckling av både din kondition och funktion!

Pris:

Enstaka pass: 750kr
5 pass: 675kr
10 pass: 625kr

Maximera effekten och köp till träningsplanering: 800kr/8-veckors-period. 

Vid bokning av mer än 20 pass och minst 6 månader så ger jag dig ett personligt utformat förslag efter konsultation.

Personlig Träning

PT-PAKET FÖR LÖPARE

Genom en smart & unik kombination av konditionsträning och aspera rörelseintegrering erbjuder jag träning som ger dig förutsättningar att uppgradera din löpning till en ny nivå! 

  • 3 sessioner med aspera rörelseintegrering (90 + 60 + 60min)
  • 5 PT-sessioner med löpträning, löpanalys, teknik och konditionsutveckling
  • Träningsplan 8 veckor (omfattar 2 löppass/vecka samt 1 styrke- & rörlighetsprogram)

Kostnad: 4950kr (värde 6625kr) 

Mer om paketet:
Du får styrka för att hålla för löpningen, rörlighet för att få till löptekniken och ökad kondition för att orka & utveckla prestation. Om rörligheten är begränsad och träningen blir enkelsidig så är risken för överbelastning stor. Aspera rörelseintegrering hjälper dig att få ökad dynamik i kroppen som bidrar till ett bättre och effektivare löpsteget, ökad spänst (fascial recoil) och genom en ökad dynamik i dina fötter får hela kroppen förutsättningar att få ut effekt i löpningen. Konditionen utvecklas genom klok träningsplanering & PT-pass. Självklart gör vi en löpanalys och utvecklar din teknik där det behövs.

 

Personlig Träning

PT Duo & Small Group

Utvecklas tillsammans! Genom att vara 2 personer som delar på en PT-session får ni mycket individuell stöttning och samtidigt pepp av att utmana varandra. Är ni ett gäng som har satt ett gemensamt mål, till exempel ett lopp? Då är en PT Small Group perfekt för att gemensamt komma framåt i träningen. 

PT Duo:

PT Duo Enstaka pass: 1000kr
PT Duo 5 pass: 900kr
PT Duo 10 pass: 800kr

PT Small Group:

Small Group enstaka pass: 1500kr (3-5pers)
Small Group 5 pass: 1300kr  (3-5pers)
Small Group 10 pass: 1200kr (3-5pers)

Ni väljer själva hur ofta ni vill träna. För att få maximal effekt så köp till träningsplanering så säkerställs utveckling mellan tillfällena vi ses och ni får ännu mer träningsglädje och motivation tillsammans. Träningsplanen blir ”samma” för alla personer i gruppen vid köp ihop med PT Duo och Small Group. 

Träningsplan för 8 veckor: 800kr

 

 

PRAKTISK INFO

  • Ett pass är 45 minuter.

  • Träning sker utomhus i Älta eller vid Hellasgården.

  • Fri konsultation på 30 minuter ingår som uppstart vid bokning av minst 5 tillfällen.

  • Betalning kan alltid ske månadsvis på faktura.

  • Pris anges per pass och inkl 6% moms. Priser gäller för träning i Älta tom 30 juni 2019. 

  • Du behöver ha egen träningsmatta för träning utomhus med dig till passen samt kläder och skor anpassade till aktuellt väder och underlag. 

 

METOD 

Genom ett samspel mellan träningstillfällen och Aspera rörelseintegrering så får du en verkligt individanpassad och säker utveckling där din kropps rörelsepotential och funktion utvecklas samtidigt som din kondition och styrka utvecklas genom träningspass. Detta är en unik helhetspaketering som ytterst få tränare erbjuder.

Beroende på dina behov erbjuder jag alltid en kompletterande träningsplanering som säkerställer att du utvecklas med en lagom progression och tydlig regelbundenhet. Min kunskap som konditionsinriktad PT ger dig en lagom dosering av träningen, utveckling och variation som passar dig. Dessutom säkerställer planen att du också får rätt mängd återhämtning – alla pulszoner behövs i livet – inte bara de intensiva. 

 

Kontakt

Vad kul att du vill utvecklas ihop med mig! Skicka ett mail för bokning eller slå en signal. Välkommen!

Anna Hedlund
Mobil: 076 677 40 50
anna@fysrorelsen.se

Personlig Träning
 

Jag driver även Fysrörelsen som strävar efter att öka din kondition & funktion. Gruppträning inom löpning och utefys samt hälsoinvesteringar för företag. 


Cert. Aspera Movement Integrator (AMS). Ett system som utvecklar din kinestetiska förmåga och rörelsepotential. 


Cert. Endurance Personal Trainer & Löpcoach från Konditionsidrott.